Parken Parade

Picknick in het groen!

Tijdens 3 lenteweekends, van 22 mei tot en met 6 juni, organiseert Toerisme Vlaams-Brabant in de Groene Gordel de Parken Parade. Het centrale thema dit jaar is “geluk”, een zeer toepasselijk thema omdat we als maatschappij het prille geluk gaan kunnen herontdekken na de zware COVID-periode. Het lentegevoel en de bloemenpracht in onze parken zal dit gevoel alleen maar versterken. En wij lanceren enkele ideale boxen om te gaan picknicken in die parken met je geliefde of in gezinsverband!

Parken Parade – Inspiratieboxen

Kijk je er al naar uit om nog eens een leuke, gezellige picknick te plannen? Grijp dan je kans om tijdens onze ParkenParade een van de straffe streekboxen vol met lekkers te proeven!

Bier-Romantiek Box

Voor de romantische zielen

€39

incl. btw en verzending

Gelukzalig wat slurpen van 6 heerlijke bieren uit Vlaams-Brabant en tegelijkertijd genieten van romantische zoetigheden, dat is wat deze box je biedt. Maak er romantisch uitstapje van en ga genieten van dit lekkers in één van de deelnemende parken.

Verkrijgbaar vanaf 1 mei 2021!

*Opgelet, deze box bevat alcohol

Picknick Box

inspiratie voor een zomerse lentedag

€49

incl. btw en verzending

De lente heeft zijn intrede gedaan en de eerste zonnestralen zijn een feit! Wat heb je meer nodig dan dat om te genieten van een picknick in het park? Producten en inspiratie natuurlijk! Met deze box geven we heerlijke producten en de nodige inspiratie via recepten voor die geplande picknick!

Verkrijgbaar vanaf 1 mei 2021!