Parken Parade

Picknick in het groen!

Tijdens 3 lenteweekends, van 22 mei tot en met 6 juni, organiseert Toerisme Vlaams-Brabant in de Groene Gordel de Parken Parade. Het centrale thema dit jaar is “geluk”, een zeer toepasselijk thema omdat we als maatschappij het prille geluk gaan kunnen herontdekken na de zware COVID-periode. Het lentegevoel en de bloemenpracht in onze parken zal dit gevoel alleen maar versterken. En wij lanceren enkele ideale boxen om te gaan picknicken in die parken met je geliefde of in gezinsverband!

Parken Parade – Inspiratieboxen

Kijk je er al naar uit om nog eens een leuke, gezellige picknick te plannen? Grijp dan je kans om tijdens onze ParkenParade een van de straffe streekboxen vol met lekkers te proeven!

Bier-Romantiek Box

Voor de romantische zielen

€35

incl. btw en verzending

Gelukzalig wat slurpen van 6 heerlijke, verschillende bieren uit Vlaams-Brabant en tegelijkertijd genieten van bijpassende pralines en enkele liefdeskoekjes, dat is wat deze box je biedt. Maak er romantisch uitstapje van en ga genieten van dit lekkers in één van de deelnemende parken.

Uitverkocht

*Opgelet, deze box bevat alcohol

Exacte inhoud: 1 bruin bier – 1 blond bier – 1 tripel – 1 donker bier – 1 oude geuze – 1 IPA – beer pairing pralines – zandkoekjes – – borrelnootjes – straffe streek flesopener – fietskaart Vlaams-Brabant

Picknick Box

inspiratie voor een zomerse dag

€45

incl. btw en verzending

De zomer is in het land! Nu nog hopen op wat fijne zonnestralen. Wat heb je meer nodig dan dat om te genieten van een picknick in het park? Producten en inspiratie natuurlijk! Met deze box geven we heerlijke producten en de nodige inspiratie via recepten voor die geplande picknick!

Uitverkocht

Exacte inhoud: 1 flesje limonade – 1 flesje appelsap – 1 potje bierpaté – 1 potje uienkonfijt – 1 zakje chocoladekoekjes – 1 flesje druivensap – 1 potje lentehoning – 1 fles koolzaaddressing – 1 potje mosterd – 1 straffe saladebeker – 1 straffe boc ‘n roll – 1 fietskaart Vlaams-Brabant – 1 straffe herbruikbare draagzak

Actie afgelopen

Onze boxen zijn voorlopig uitverkocht. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of houd onze kanalen (social media/website) in de gaten om op de hoogte te blijven van onze volgende acties. 

Wij kijken er alvast naar uit om je opnieuw te verrassen!

Het Straffe Streek Team