Smaak tot aan je deur

Kiezen, Bestellen, Genieten

Laat de keuze van lokale producten aan ons over en wordt verrast door enkele unieke smaken. Bovendien is het ook lekker makkelijk om een Straffe Streek Ontdekkingsbox te bestellen. 

Hoe werkt het?

1. Kies je favoriete box

We hebben 4 verschillende aanbieders om uit te kiezen. Zij bieden elk 3 boxen aan, waarbij je uiteraard al wat grootsere dingen mag verwachten hoe meer budget je er durft tegen aan te gooien.

2. bestel en betaal online

Eens je keuze is gemaakt, klik je op bestellen en kan je de box online afrekenen. Betalen kan met de meest courante betaalmogelijkheden.

3. krijg je box thuis geleverd

Nu is het spannend afwachten. Reken een  3- tot 5-tal werkdagen (cfr. FAQ) om het pakket bij je thuis aan de deur te krijgen. 

Onze partners in crime

Maar dan wel een ‘passion crime’, want 4 lokale afhaalpunten steken altijd wat extra liefde in de pakketjes die ze inpakken. 

Zo pakken zij elke straffe streek box netjes in, zorgen ze dat de producten veilig en correct worden bewaard en geven ze elke middag de bestelde pakketjes mee met bpost of per transport.

Dikke duim voor hen dus! Zij zorgen er mee voor dat jij binnenkort kan genieten van je straffe ontdekkingsbox!

Actie afgelopen

Onze boxen zijn voorlopig uitverkocht. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of houd onze kanalen (social media/website) in de gaten om op de hoogte te blijven van onze volgende acties. 

Wij kijken er alvast naar uit om je opnieuw te verrassen!

Het Straffe Streek Team