Smaak tot aan je deur

Kiezen, Bestellen, Genieten

Laat de keuze van lokale producten aan ons over en wordt verrast door enkele unieke smaken. Bovendien is het ook lekker makkelijk om een Straffe Streek Ontdekkingsbox te bestellen. 

Hoe werkt het?

1. Kies je favoriete box

We hebben 3 boxen om uit te kiezen. Eentje in elke prijsklasse, waarbij je uiteraard al wat grootsere dingen mag verwachten hoe meer budget je er durft tegen aan te gooien.

2. bestel en betaal online

Eens je keuze is gemaakt, klik je op bestellen en kan je de box online afrekenen. Betalen kan met de meest courante betaalmogelijkheden.

3. krijg je box thuis geleverd

Nu is het spannend afwachten. Reken een  3-tal werkdagen (cfr. FAQ) om het pakket bij je thuis aan de deur te krijgen. Ben je niet thuis? Dan wordt er een 2de poging ondernomen de volgende dag. Daarna zal je het zelf moeten gaan afhalen bij je lokale postpunt.

Onze partner in crime

Maar dan wel een ‘passion crime’, want het maatwerkbedrijf IJsedal uit Overijse steekt altijd wat extra liefde in de pakketjes die ze inpakken. Als modern en professioneel maatwerkbedrijf biedt IJsedal interessante kansen aan werknemers met een arbeidsbeperking en aan klanten zoals ons, die bepaalde opdrachten willen uitbesteden. 

Zo pakken zij elke straffe streek box netjes in, zorgen ze dat de producten veilig en correct worden bewaard en geven ze elke middag de bestelde pakketjes mee met bpost.

Dikke duim voor IJsedal dus! Zij zorgen er mee voor dat jij binnenkort kan genieten van je straffe ontdekkingsbox!

Eco WednesdayOntvang enkel vandaag 5% korting op je bestelling met de code ECOWED!

Het is Eco Wednesday vandaag! En dat vieren we door je 5% korting aan te bieden op je bestelling.

Vergeet bij het afrekenen zeker niet de couponcode ECOWED in te geven om de korting te genereren!