Een leuk relatiegeschenk?

geef je streek cadeau!

Zet je graag je medewerkers, klanten of partners in de kijker én zet je je graag in voor de goeie zaak? Wees dan een Straffe onderneming die kiest voor het geven van onze super lekkere Straffe Boxen. Eerlijk, wie is nu niet blij met een Box vol overheerlijke kwaliteitsproducten die duurzaam en ambachtelijk gemaakt zijn? Als bedrijf krijg je dan ook de kans om jezelf in de kijker te zetten als een Straffe Streek ambassadeur die geeft om het ecologische aspect van voedselconsumptie en de verdere ontplooiing van de lokale economie. Lekker verantwoord of verantwoord lekker, het is maar hoe je het bekijkt. Scoren doe je toch! 

Wij doen sowieso al het werk voor jou! Jij bezorgt ons een overzicht van de leveradressen, je krijgt inzage in de samenstelling (als je het echt wil weten) en wij doen de rest. Vul het contactformulier in en we nemen contact op !

Contacteer ons voor een voorstel op maat

Stuur een mail naar straffestreek@vlaamsbrabant.be  of vul onderstaand contactformulier in en we spreken samen af hoe we alles netjes aan huis van je medewerkers leveren, of de ganse bestelling simpelweg tot bij jouw op het bedrijf brengen.


Gratis: 1 Ritchie limonade en 2 Valentino chocoladerepen*

Ontvang tijdelijk 1 Ritchie limonade en 2 chocoladerepen van Chocolatier Valentino gratis bij elke bestelling van een Straffe Streek Box!

*zolang de voorraad strekt.