Een leuk relatiegeschenk?

geef je streek cadeau!

Zet je graag je medewerkers, klanten of partners in de kijker én zet je je graag in voor de goeie zaak? Wees dan een Straffe onderneming die kiest voor het geven van onze super lekkere Straffe Boxen. Eerlijk, wie is nu niet blij met een Box vol overheerlijke kwaliteitsproducten die duurzaam en ambachtelijk gemaakt zijn? Als bedrijf krijg je dan ook de kans om jezelf in de kijker te zetten als een Straffe Streek ambassadeur die geeft om het ecologische aspect van voedselconsumptie en de verdere ontplooiing van de lokale economie. Lekker verantwoord of verantwoord lekker, het is maar hoe je het bekijkt. Scoren doe je toch! 

Wij doen sowieso al het werk voor jou! Jij bezorgt ons een overzicht van de leveradressen, je krijgt inzage in de samenstelling (als je het echt wil weten) en wij doen de rest. Vul het contactformulier in en we nemen contact op !

Inspiratie nodig?

We kennen de jaarlijkse worstelwedstrijd waar je moet wikken en wegen tussen prijs, budget en inhoud om het ideale relatie- of eindejaarsgeschenk te scoren voor je klanten en/of personeel. Of wat een gedoe het kan zijn om telkens weer de inspiratie te zoeken om iets te vinden dat voor een diverse groep individuen een fijne attentie kan zijn.

We leven met je mee! Echt.

Meer zelfs, we hebben dé oplossing voor je gevonden dit jaar! Daarom zijn we er op tijd bij om je die worsteling te besparen. Met een Straffe Streek Box ben je slechts een klik verwijderd van een zorgeloze bestelling en het geschenk dat door iedereen gesmaakt zal worden!

Bestel uit het assortiment of op maat

We hebben 3 boxen, allen boordevol Vlaams-Brabantse streekproducten en dus producten die lokaal en ambachtelijk zijn gemaakt. Ze zijn er in diverse prijsklassen en met verschillende inhoud. Vind je je gading niet in het standaard assortiment? Geen probleem, ook maatwerk is mogelijk! Geef ons je budget en aantal mee en eventueel wat persoonlijke voorkeuren qua smaak en wij stellen met plezier en in overleg een Straffe Streek Box voor je samen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maar meer nog dan het gebruiksgemak en de verrassende smaken, zit je met een Straffe Streek Box ook in pole position om een Straffe Streek Ambassadeur te worden doordat je maatschappelijk verantwoord gaat ondernemen.

Je kiest immers bewust voor een lokaal en milieuvriendelijk alternatief dat bovendien in een duurzame omgeving bij het maatwerkbedrijf  IJsedal wordt verpakt en verzonden. Hier krijgen mensen met een arbeidsbeperking volop kansen en dat merk je ook aan de extra portie liefde die mee in elke box zit.

Straffe Streek Ambassadeurs

Een reeks tevreden bedrijven

Contacteer ons voor een voorstel op maat

Stuur een mail naar straffestreek@vlaamsbrabant.be  of vul onderstaand contactformulier in en we spreken samen af hoe we alles netjes aan huis van je medewerkers leveren, of de ganse bestelling simpelweg tot bij jou op het bedrijf brengen.