De Straffe Box

Een box die zijn naam waard is!

Vind je dat het eindelijk tijd is om lokale producten in huis te halen, maar weet je niet waar te beginnen? Of ken je al aardig wat streekproducten en heb je zin in nieuwe ontdekkingen? Of geef je simpelweg graag een cadeau aan vrienden, familie of kennissen? Laat je dan overdonderen door de overheerlijke producten in de Straffe Boxen én kom meer te weten over het verhaal en de lokale helden achter het productieproces van al dat lekkers. Voor de echte curieuzeneuzen onder jullie lichten we bij de omschrijving van elke box toch al een tipje van de sluier.

De 3 Straffe Streek Boxen

Bier-Romantiek Box

Voor de romantische zielen

€39

incl. btw en verzending

Gelukzalig wat slurpen van 6 heerlijke, verschillende bieren uit Vlaams-Brabant en tegelijkertijd genieten van bijpassende pralines en enkele liefdeskoekjes, dat is wat deze box je biedt. Maak er romantisch uitstapje van en ga genieten van dit lekkers in één van de deelnemende parken.

*Opgelet, deze box bevat alcohol

Picknick Box

voor een zomerse lentedag

€49

incl. btw en verzending

De lente heeft zijn intrede gedaan en de eerste zonnestralen zijn een feit! Wat heb je meer nodig dan dat om te genieten van een picknick in het park? Producten en inspiratie natuurlijk! Met deze box geven we heerlijke producten en de nodige inspiratie via recepten voor die geplande picknick!

Aardbei Beleving Box

Een box vol inspiratie

€49

incl. btw en verzending

Als de aardbei weer overal in het land te vinden is, weet je dat het weer ook de goeie kant uit gaat en dat de cocktails en mocktails kunnen vloeien. Wij bezorgen je alvast met deze box heel wat inspiratie om met deze heerlijke, rode vrucht aan de slag te gaan in de keuken en bij de aperitief!

*Opgelet, deze box bevat alcohol

De eeuwige twijfelaar?

Toch een beetje bang om iets te kopen zonder je exact weet wat je zal ontvangen of dat je met producten zit waarvan je niet weet of je ze wel zal lusten? Of twijfel je aan onze capaciteiten om een verrassende ontdekkingsbox samen te stellen? #nogutsnoglory

Maar hey, geen probleem. Ook voor de eeuwige twijfelaars hebben wij een oplossing! Zit je smaak immers goed en heb je een hart voor alles wat lokaal is? Spring dan gewoon een lokaal verkooppunt binnen en laat er zelf een box vullen met de heerlijkste streekproducten, volledig naar jouw smaak, keuze en budget! Misschien wat minder spannend, maar minstens even origineel!

Gratis: 1 Ritchie limonade en 2 Valentino chocoladerepen*

Ontvang tijdelijk 1 Ritchie limonade en 2 chocoladerepen van Chocolatier Valentino gratis bij elke bestelling van een Straffe Streek Box!

*zolang de voorraad strekt.