De Straffe Box

Een box die zijn naam waard is!

Vind je dat het eindelijk tijd is om lokale producten in huis te halen, maar weet je niet waar te beginnen? Of ken je al aardig wat streekproducten en heb je zin in nieuwe ontdekkingen? Of geef je simpelweg graag een cadeau aan vrienden, familie of kennissen? Laat je dan overdonderen door de overheerlijke producten in de Straffe Boxen én kom meer te weten over het verhaal en de lokale helden achter het productieproces van al dat lekkers. Voor de echte curieuzeneuzen onder jullie lichten we bij de omschrijving van elke box toch al een tipje van de sluier.

De 3 Straffe Streek Boxen

Straffe Ontdekkingsbox

Voor de ontdekker

€40

incl. btw en verzending

Geniet van een biologisch non-alcoholisch biertje of ga toch voor een echt verfrissend streekbier, snoep van de heerlijkste bonbons en koekjes, kruid je gerechten met magisch zout of geniet van natuurlijke zoetigheden als honing en druivensap. Een leuke lepel en keukenhanddoek krijg je er van ons zo bij!

Uitverkocht

*Opgelet, deze box bevat alcohol

Pajotse Box

een box vol pajotse trots

€50

incl. btw en verzending

Het Pajottenland is een streek die gekend is tot in de ‘US of A’. De geuzebieren en kleine brouwerijen vormen sowieso de trots van onze provincie en die kunnen dan ook niet ontbreken in deze box. Maar met een verrassende schuimwijn, fris appelsap en zowaar een biologische gin is deze Pajotse verrassing compleet!

Uitverkocht

*Opgelet, deze box bevat alcohol

Strafste Ontdekkingsbox

voor de feestelijke ontdekker

€70

incl. btw en verzending

Het feest kan echt beginnen met deze box! Elke foodie vindt hier wel iets in: van heerlijke koffie tot fijne wijn, van echte smaakmakers voor je gerechten tot bruisende biertjes of zelfs limoncello uit de streek. En ook voor de zoetebekken is er wel wat lekkers te vinden.

Uitverkocht

*Opgelet, deze box bevat alcohol

De eeuwige twijfelaar?

Toch een beetje bang om iets te kopen zonder je exact weet wat je zal ontvangen of dat je met producten zit waarvan je niet weet of je ze wel zal lusten? Of twijfel je aan onze capaciteiten om een verrassende ontdekkingsbox samen te stellen? #nogutsnoglory

Maar hey, geen probleem. Ook voor de eeuwige twijfelaars hebben wij een oplossing! Zit je smaak immers goed en heb je een hart voor alles wat lokaal is? Spring dan gewoon een lokaal verkooppunt binnen en laat er zelf een box vullen met de heerlijkste streekproducten, volledig naar jouw smaak, keuze en budget! Misschien wat minder spannend, maar minstens even origineel!

Eco WednesdayOntvang enkel vandaag 5% korting op je bestelling met de code ECOWED!

Het is Eco Wednesday vandaag! En dat vieren we door je 5% korting aan te bieden op je bestelling.

Vergeet bij het afrekenen zeker niet de couponcode ECOWED in te geven om de korting te genereren!